Bestelproces

Een bestelling plaatsen bij Nederlandkanschoner.nl

Wij hebben geprobeerd het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. U kunt de bestelling afronden nadat u bij een product op bestellen hebt, geklikt of door vanuit het winkelmandje uw bestelling te bevestigen. U zult daarna een scherm zien (one step checkout pagina) waarin om uw persoonsgegevens worden gevraagd. Deze gegevens gebruiken wij alleen om uw bestelling te kunnen afronden en te verzenden.

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt zonder daar eerst uw toestemming voor te vragen. Ook zal Nederlandkanschoner.nl, wanneer u dat wenst, uw op de hoogte gaan houden van nieuwe producten en ontwikkelingen binnen de website. Daarnaast houden we u regelmatig op de hoogte van nieuwe acties. Voor deze nieuwsbrief kunt u zich eenvoudig aanmelden binnen het bestelproces, maar ook afmelden indien u hier geen behoefte aan hebt.

Nadat u uw persoonsgegevens en het aanleveradres hebt ingevuld, kiest u binnen dezelfde pagina de gewenste betaalmethode. Na het afronden van het betaalproces zenden wij u een orderbevestiging per e-mail en dragen wij zorg voor verdere afhandeling van de bestelling.