Over ons

Schoonmaakmiddel, schoonmaakmiddelen voor bedrijven en professionals in de scheepvaart, industrie, horeca, overheid, onderwijs, bouw, landbouw, watersport, voedselverwerkende industrie (HACCP), retail, etc. en natuurlijk aan schoonmaakbedrijven

SPECIALIST IN PROFESSIONELE REINIGERS

Nederlandkanschoner.nl heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van reinigingsvraagstukken voor professionals & particulieren. Naast gedegen advies en ontwikkeling van producten en concepten voor professionals, levert Nederlandkanschoner.nl topkwaliteit professionele reinigers & onderhoudsproducten voor een breed scala aan toepassingen. Veiligheid voor mens, dier & milieu, en de doelstelling om kostenbesparing(en) voor u te realiseren, staan altijd centraal. Hoge kwaliteit en doeltreffendheid zijn hierbij vanzelfsprekend.

DOELTREFFEND & DUURZAAM

Reinigers & onderhoudsproducten van Nederlandkanschoner.nl zijn ontwikkeld voor het zware industriële werk en voor het dagelijks onderhoud in en rondom uw bedrijf en huis. Krachtige, geconcentreerde heavy duty cleaners op basis van chemie en duurzame microbiologische topreinigers, gebaseerd op micro-organismen en bacteriën. Altijd doeltreffend en zo duurzaam, milieuvriendelijk mogelijk. De microbiologische reinigers zijn gevarenteken vrij en passen uitstekend binnen uw MVO-beleid.