Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Afzuigkap schoonmaken

33,50

Bent u op zoek naar een sterke afzuigkap reiniger? Bestel dan de reiniger van Nederland kan schoner. De doffe uitstraling of vieze aanslag op uw afzuigkap zijn met onze reiniger verleden tijd. Een afzuigkap is groot, en neemt veel ruimte in. Het zou toch zonde zijn als deze er slecht uitzag? Met de afzuigkap reiniger bent u snel van het vuil af!

  • Snel en simpel te gebruiken
  • Zuinig in gebruik
  • Zorgt voor een prachtige glans
Artikelnummer: P650AKS Categorieën: ,

Beschrijving

Ziet uw afzuigkap er niet meer zo fris uit? Zit er aanslag op uw afzuigkap? Is uw afzuigkap dof geworden? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze afzuigkap reiniger kunt u in een handomdraai uw afzuigkap schoonmaken. Een afzuigkap is groot en is altijd goed te zien, het is zonde als deze er onnodig slecht uit ziet. Door onze reiniger is uw afzuigkap straks weer als nieuw. Een doffe uitstraling en die vieze aanslag zijn straks verleden tijd. Uw afzuigkap schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. U kunt met deze poetssteen uw afzuigkap ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze afzuigkap reiniger al uw aluminium, rvs en chromen oppervlakken schoonmaken. Om deze reiniger te gebruiken maakt u het bijgeleverde sponsje nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over de steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje afzuigkap reiniger op de spons. Hierna begint u met het inwrijven van uw afzuigkap of andere oppervlakte. Na het inwrijven neemt u uw afzuigkap af met een hele vochtige doek. Hierdoor breekt de waterfilm en er ontstaat een prachtige glans. En uw afzuigkap is weer mooi schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone afzuigkap zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Het bijgeleverde sponsje nat/vochtig maken

Kleine hoeveelheid Alu Clean op de spons brengen

Opbrengen en goed inwrijven op het te reinigen oppervlak/object

Afspoelen met schoon water

Na het afspoelen breekt de waterfilm, is het oppervlak snel droog en ontstaat een mooie glans. Buiten bereik van kinderen houden!