Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Alg verwijderen

23,95

Bent u klaar met de groene aanslag in uw tuin? Blijft de alg maar terugkomen? De alg verwijderaar van Nederland kan schoner is een effectief middel om alg te verwijderen. Het schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos al uw oppervlakken!

  • Zowel te gebruiken ter verwijdering als ter voorkoming van alg aanslag
  • Zuinig in gebruik
  • Verwijdert o.a. alg, bacteriën, schimmel en groene aanslag

Beschrijving

Heeft u last van groene aanslag? Is uw tuin iets groener dan de bedoeling? Blijft die alg aanslag maar terugkomen? U hoeft niet verder te zoeken. De alg verwijderaar die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u effectief alg verwijderen. De alg verwijderaar is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Onze alg verwijderaar reinigt snel en vlekkeloos al uw oppervlakten. U kunt ons product hierdoor voor heel veel toepassingen gebruiken. Of het nu gaat om uw tuintegels, uw toilet of uw muur. De alg verwijderaar van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor alg verwijderen die we verkopen verwijdert onder andere alg, bacteriën, schimmel en groene aanslag. Onze alg verwijderaar is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u alg verwijderen? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:40 in een emmer. Heeft u het schoonmaakmiddel in een emmer gedaan? Dan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een doek of een boender om de alg weg te poetsen. Laat het middel minimaal 5 minuten inwerken en poets daarna verder. Als u klaar bent kunt u dat wat u schoon heeft gemaakt schoonspoelen of afnemen. En klaar is kees, het alg is verdwenen.

Tip: Als u deze alg verwijderaar buiten op tegels of muren gebruikt hoeft u niet na te spoelen. Hierdoor blijft de alg aanslag veel langer weg.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kleur

Ter verwijdering van groene aanslag:

(25 mL op 1 liter water).Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag:

Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel
(25 mL op 1 liter water).
In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan.