Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Aluminium kozijnen schoonmaken

33,50

Met onze aluminium kozijnen reiniger bent u snel en gemakkelijk van de vieze aanslag op uw kozijnen af. Met het bijgeleverde sponsje is het schoonmaken van uw kozijnen nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarnaast is onze reiniger heel zuinig. U kunt hiermee uw aluminium kozijnen ontelbaar vaak schoonmaken.

  • Reinigt aluminium, rvs en chroom
  • Met bijgeleverd sponsje
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: P650ALUS Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u net de ramen gelapt, maar lijkt het toch niet schoon vanwege de kozijnen? Zijn deze dof geworden? Wilt u uw aluminium kozijnen schoonmaken? Dan heeft Nederland kan schoner voor u dé oplossing! Met onze reiniger voor aluminium kozijnen kunt u snel en eenvoudig uw aluminium kozijnen schoonmaken. Zo zijn ze weer als nieuw. Een doffe uitstraling en vieze aanslag zijn straks verleden tijd. Het was nog nooit zo gemakkelijk om uw aluminium kozijnen schoon te maken.

Met de aluminium kozijnen reiniger van Nederland kan schoner kunt u al uw aluminium, rvs en chromen oppervlakken schoonmaken. Om de reiniger te gebruiken maakt u het sponsje, dat bij de reiniger geleverd wordt, nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje aluminiumreiniger op de spons. Breng geen te grote hoeveelheid aan! Hierna kunt u beginnen met het inwrijven van uw kozijnen, of natuurlijk een andere oppervlakte. Een waarschuwing hierbij: de aluminium reiniger heeft een licht schurende werking. Ga dus niet met de spons over uw ramen. U kunt eventueel uw ramen afplakken met schilderstape. Na het inwrijven spoelt u uw kozijnen af. Hierdoor breekt de waterfilm en ontstaat een prachtige glans. Uw kozijnen zijn weer mooi schoon! Bestel deze reiniger, en ervaar het plezier van schone kozijnen zelf.

Waarschuwing:

  • De aluminium reiniger heeft een licht schurende werking. Ga dus niet met de spons over uw ramen. Plak deze zo nodig af langs uw kozijn met schilderstape.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij zijn Nederland kan schoner. Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Maak het bijgeleverde sponsje nat of vochtig.

Haal de spons over de steen in het bakje heen. Breng geen grote hoeveelheid aan.

Begin met het inwrijven van uw kozijnen.

Afspoelen met water. Hierdoor breekt de waterfilm en ontstaat een prachtige glans!