Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Aluminium schoonmaken

33,50

Met onze reiniger voor aluminium maakt u in een handomdraai al uw aluminium oppervlakken weer blinkend schoon. Of het nu gaat om de velgen van uw auto of andere producten van aluminium: de reiniger van Nederland kan schoner verwijdert snel en effectief al het vuil.

  • Geschikt voor elk type aluminium
  • Ook geschikt voor roestvrij staal en chroom
  • Verwijdert gemakkelijk alle vlekken, wazen en viezigheid

Beschrijving

Is uw aluminium vies? Ziet uw auto er een stuk ouder uit dan hij is? Kortom: is het weer tijd om te poetsen? Nederland kan schoner biedt u deze aluminium reiniger aan. Uw aluminium schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, wazen en viezigheid van uw aluminium. Na het schoonmaken met onze aluminium reiniger is uw aluminium weer als nieuw!

U kunt met deze aluminium reiniger elk type aluminium schoon maken. Maar deze multifunctionele reiniger is ook te gebruiken voor roestvrij staal en chroom. Met onze reiniger voor aluminium schoonmaken maakt het niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kost het schoonmaken u de minimale moeite.

Benieuwd hoe u onze aluminium reiniger gebruikt? U maakt het bijgeleverde sponsje nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over de steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje aluminiumreiniger op de spons. Hierna begint u met het inwrijven van het aluminium dat u schoon wilt maken. Na het inwrijven spoelt u uw oppervlakte af waardoor de waterfilm breekt en er een prachtige glans ontstaat. En voilà: uw aluminium is weer net als nieuw.

Waarschuwingen

  • De reiniger heeft een licht schurende werking. Kijk dus uit met poetsen van aluminium dat bijvoorbeeld op een gelakte auto zit.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Het bijgeleverde sponsje nat/vochtig maken

Kleine hoeveelheid Alu Clean op de spons brengen

Opbrengen en goed inwrijven op het te reinigen oppervlak/object

Afspoelen met schoon water

Na het afspoelen breekt de waterfilm, is het oppervlak snel droog en ontstaat een mooie glans. Buiten bereik van kinderen houden!