Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Auto roest

11,5047,95

Met onze reiniger voor auto roest verwijdert u snel en gemakkelijk roestvlekken van uw auto. Of er nu vlekken op uw uitlaat, deuren, motorkap of chassis zitten: de auto roest verwijderaar van Nederland kan schoner kan alles aan!

  • Verwijdert roest van alle metalen oppervlakken
  • Werkt snel en effectief
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Heeft u roest op uw auto? Zorgen die paar roestvlekjes ervoor dat uw auto er niet netjes uit ziet? Kortom, is er werk aan de winkel? Nederland kan schoner biedt u deze auto roest verwijderaar aan. Roest van uw auto verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle roest en aanslag van uw auto. Na het schoonmaken met onze auto roest verwijderaar is uw auto straks weer als nieuw!

U kunt met deze auto roest verwijderaar al het roest van uw auto verwijderen. Roest op uw uitlaat, deuren, motorkap of chassis. Het maakt niks uit! Onze roest verwijderaar is ook geschikt voor het verwijderen van roest van andere voorwerpen. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem voor alle metalen oppervlakken gebruiken en is hij erg zuinig.

Benieuwd hoe u onze auto roest verwijderaar gebruikt? Voor het ontroesten van uw auto is onze spuitflacon de meest handige oplossing. De spuitflacon is gebruiksklaar. Spuit met onze spuitflacon een dun laagje over het roest heen. Laat het enkele minuten inwerken. Hierna kunt u deze vlek afnemen met een spons of borstel. Als u een klein onderdeel heeft waarvan u het roest wil verwijderen kunt u het onderdompelen. Verdun dan dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:100 in een teil. U kunt het roestige voorwerp hierin onderdompelen zodat het roest oplost. En voilà: uw auto is weer roestvrij!

Waarschuwingen

  • Onze auto roest verwijderaar is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!
  • Buiten bereik van kinderen houden!

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Afhankelijk van de vervuiling Roest & Kalk Verwijderaar HD verdunnen met water in alle aannemelijke verhoudingen van 1:1 tot 1:100.

Op de vervuilde ondergrond aanbrengen door middel van opsprayen, met een borstel/bezem/spons of het te reinigen object onderdompelen

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken.

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor het verwijderen van slijpsel bij voorkeur onverdund opbrengen en 5 minuten laten inwerken. Daarna grondig afspoelen met schoon water.

LET OP: Roest & Kalk Verwijderaar HD is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril! Buiten bereik van kinderen houden!