Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Auto wassen

14,9552,95

Met de autoshampoo van Nederland kan schoner reinigt u snel en effectief uw auto. De hoge kwaliteit van ons product maakt het auto wassen makkelijk! De parelglans wax die aan onze shampoo is toegevoegd zorgt ervoor dat uw auto er weer uitziet als nieuw!

  • Verwijdert met gemak o.a. verkeersvuil, stof, regenstrepen, vliegjes en vogelpoep
  • Shampoo en parelglans wax ineen
  • Geschikt voor auto, vrachtwagen, boot of caravan
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is het weer tijd om uw auto te wassen? Wast u uw auto graag zelf? Bent u op zoek naar een effectieve reiniger? Nederland kan schoner biedt u deze autoshampoo aan. Uw auto wassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak verkeersvuil, stof, regenstrepen, vliegjes en vogelpoep van uw auto. Deze shampoo is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Na het auto wassen met onze autoshampoo is uw auto straks weer als nieuw!

U kunt met deze autoshampoo elke auto schoon maken. Onze reiniger voor auto wassen is ook geschikt voor het schoonmaken van andere voertuigen. Auto’s, vrachtwagens, boten of caravans: het maakt niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor hoeft u er niet veel van te gebruiken en is hij dus erg zuinig.

Benieuwd hoe u onze shampoo gebruikt? U moet de shampoo natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw auto met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Nu kunt u uw auto wassen met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw auto naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En voilà: uw auto is weer net zo schoon als toen hij net van de band kwam.

Waarschuwingen

  • Deze shampoo niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw lak krijgen.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen