Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Autobekleding schoonmaken

11,5047,95

Met onze reiniger voor autobekleding maakt u in een handomdraai uw autobekleding schoon. Uw auto voelt vanbinnen weer aan als nieuw! Vettigheid, stof en aanslag zijn verleden tijd.

  • Snel en gemakkelijk uw auto reinigen
  • Geschikt voor alle soorten bekleding
  • Zuinig in gebruik

Beschrijving

Zijn uw autostoelen vies? Is uw autobekleding onhygiënisch? Is niet iedereen die u meeneemt even netjes in uw auto? Wilt u uw auto reinigen? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze autobekleding reiniger kunt u in een handomdraai uw autobekleding schoonmaken. Door onze reiniger voelt uw auto van binnen straks weer als nieuw. Vettigheid, aanslag en stof zijn verleden tijd. Uw autobekleding schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw autobekleding ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze autobekleding reiniger alle soorten bekleding schoonmaken. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een poetsdoek om de autobekleding te poetsen. Heeft u een vlek op één plaats maar is de rest van uw bekleding nog schoon? Spuit dan met onze spuitflacon een dun laagje over de vlek. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek. En uw autostoel is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone auto zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren.

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.