Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Autowas

14,9552,95

Bent u op zoek naar een autowas die uw auto weer laat glimmen zoals toen u hem net kocht? De autowas van Nederland kan schoner is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Hiermee reinigt u snel en vlekkeloos alle soorten autolak en andere onderdelen op uw auto.

  • Geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • Droogt volledig vlekkeloos op
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is uw auto vies? Wordt uw auto snel vies? Glimt uw auto niet meer zo mooi als eerst? U hoeft niet verder te zoeken. De autowas die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw auto schoonmaken en in de was zetten. De autowas is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Onze autowas reinigt snel en vlekkeloos alle soorten autolak en de andere onderdelen op uw auto. U kunt ons product hierdoor voor elke auto gebruiken. Of het nu gaat om uw boodschappenauto of uw bolide. De autowas van Nederland kan schoner kan alles aan!

Deze super effectieve reiniger reinigt grondig en geeft de behandelde ondergrond een beschermende glans wax. Onze autowas is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw auto in de was zetten? U moet de was natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw auto met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Nu kunt u uw auto wassen met de verdunde autowas met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw auto naspoelen met schoon water en eventueel licht na-zemen. En klaar is kees, uw auto glanst weer als nieuw.

Waarschuwingen

  • Deze was niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw lak krijgen.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen