Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Badkamervloer schoonmaken

Power Clean Blue HD

11,5047,95

Met onze reiniger voor het schoonmaken van uw badkamervloer zijn vieze vloeren verleden tijd! Is uw badkamervloer onhygiënisch? Zit er kalkaanslag op uw badkamervloer? Douchen in een schone douche is wel zo prettig. Gebruik daarom onze reiniger voor de badkamervloer, zodat uw vloer weer als nieuw aanvoelt!

  • Werkt tegen kalk, vieze aanslag en stof
  • Gemakkelijk en zuinig in gebruik
  • Ook in handige spuitflacon
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is uw badkamervloer onhygiënisch? Zit er kalkaanslag op uw badkamervloer? Wordt het onprettig om te douchen door uw vieze badkamervloer? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze badkamervloer reiniger kunt u in een handomdraai uw badkamervloer schoonmaken. Door onze reiniger voelt uw badkamervloer straks weer als nieuw. Kalk, vieze aanslag en stof zijn straks verleden tijd. Uw badkamervloer schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw badkamervloer ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze badkamervloer reiniger alle vloeren schoonmaken. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een dweil om uw badkamervloer te dweilen. Heeft u een vlek op één plaats maar is de rest van uw badkamervloer nog schoon? Spuit dan met onze spuit flacon een dun laagje over de vlek. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek of dweil. En uw badkamervloer is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone badkamervloer zelf!

Waarschuwingen

  • PH waarde is 13
  • Buiten bereik van kinderen bewaren

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het aller beste. De schoonmaak middelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaak middelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaak middelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.