Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bakplaat schoonmaken

11,5043,95

Op zoek naar dé manier om uw vieze bakplaat schoon te maken? Met de bakplaat reiniger van Nederland kan schoner is het in een handomdraai geregeld. Met gemak verwijdert u bakresten, aanslag, vettigheid en olie van uw bakplaat. En zo kunt u weer lekker verder bakken!

  • Geschikt voor elk type bakplaat
  • Ook te gebruiken voor andere keukenapparatuur
  • Snel en effectief
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is uw bakplaat vies? Vindt u het onhygiënisch om uw bakplaat te gebruiken? Zit er aanslag op uw bakplaat? Nederland kan schoner biedt u deze bakplaat reiniger aan. Uw bakplaat schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak bakresten, aanslag, vettigheid en olie van uw bakplaat. Na het schoonmaken met onze bakplaat reiniger is uw bakplaat weer als nieuw!

U kunt met deze bakplaat reiniger bijna elk type bakplaat schoonmaken. Maar deze reiniger is voor meer apparaten in uw keuken te gebruiken. Ovens, magnetrons, bakplaten, grills. Het maakt niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor hoeft u niet veel te gebruiken en gaat het lang mee.

Benieuwd hoe u onze bakplaat reiniger gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een spons of borstel om te poetsen. U kunt ook onze handige spuit flacon gebruiken; spuit hiermee een dun laagje over de viezigheid heen. De spuitflacon is gebruiksklaar. In beide gevallen heeft het middel even tijd nodig om in te werken. Afhankelijk van de vervuiling laat u het enkele minuten tot een aantal uur inwerken. Hierna kunt u de viezigheid weg poetsen en zorgt u ervoor dat er geen residu achterblijft. En voilà: uw bakplaat is weer net zo schoon als nieuw!

Waarschuwingen:

  • U kunt deze reiniger niet gebruiken op aluminium.
  • Dit product veroorzaakt brandwonden dus draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia werkzaam op het gebied van schoonmaak middelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaak middelen. Alle schoonmaak middelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Oven & Grill Cleaner HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een borstel of onderdompelen in een bad

Enkele minuten tot een aantal uur laten inwerken, afhankelijk van de vervuiling (!)

Afboenen met schoon water

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

LET OP: niet gebruiken op aluminium! Dit product veroorzaakt brandwonden; draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril. Buiten bereik van kinderen houden!