Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bank schoonmaken

11,5047,95

Met onze reiniger voor banken maakt u snel en vlekkeloos al uw soorten bekleding schoon. Welke vlekken er ook in uw bank zitten: de reiniger van Nederland kan schoner kan het aan. Bestel de reiniger nu, en ervaar het gemak van onze handige spuitflacon.

  • Geschikt voor alle soorten bekleding
  • Verwijdert moeiteloos vuil, vlekken en aanslag
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Heeft u vlekken in uw bank of bekleding? Heeft u iets laten vallen? Hebben uw kinderen geknoeid? U hoeft niet verder te zoeken. De bank reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw bank snel schoonmaken. De bank reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos al uw soorten bekleding. U kunt ons product hierdoor voor al uw banken en stoelen gebruiken. Of het nu gaat om uw bank, eetkamerstoel of een fauteuil. De bank reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor banken die we verkopen verwijdert onder andere vuil, vlekken en aanslag moeiteloos van uw bank. Onze bank reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ons productis hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw bank schoonmaken? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. U heeft het schoonmaakmiddel in een emmer gedaan. Nu kunt u een poetsdoek gebruiken om de eventuele vlekken uit uw bank te halen. Gebruikt u de spuitflacon? Spuit dan een dun laagje over de vlek en poets verder met een vochtige doek. En klaar is kees, uw bank is weer schoon.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaak middelen.

 

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.