Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bbq rooster schoonmaken

11,5043,95

Denkt u lekker te gaan BBQ’en omdat het mooie weer eraan komt, blijkt uw BBQ rooster nog vies te zijn! Met de BBQ reiniger van Nederland kan schoner reinigt u snel en effectief alle onderdelen van uw BBQ.

  • Geschikt voor elke BBQ (o.a. Weber, grillplaat of vleestang)
  • Verwijdert aangekoekte etensresten, viezigheid en vlekken moeiteloos
  • Zuinig in gebruik
  • Lost alle aanslag op
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

De volgende situatie komt u vast bekend voor. U gaat BBQ’en maar u komt erachter dat uw BBQ rooster nog vies is. Met Nederland kan schoner is dit geen probleem. De BBQ reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw BBQ rooster schoonmaken. De BBQ reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en effectief alle onderdelen van uw BBQ. U kunt ons product hierdoor voor elke BBQ gebruiken. Of het nu gaat om uw Weber, uw grillplaat of uw vleestang: de BBQ reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve BBQ reiniger die we verkopen verwijdert onder andere aangekoekte etensresten, vettigheid en vlekken moeiteloos van uw BBQ. Onze BBQ reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger lost door de goede kwaliteit alle aanslag op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw BBQ rooster schoonmaken? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u bijvoorbeeld een spons om uw BBQ rooster te poetsen. U kunt ook onze handige spuit flacon gebruiken. Spuit hiermee een dun laagje over uw rooster heen. De spuitflacon is gebruiksklaar. In beide gevallen heeft het middel even tijd nodig om in te werken. Afhankelijk van de vervuiling laat u het enkele minuten tot een aantal uur inwerken. Hierna kunt u de viezigheid weg poetsen en zorgt u ervoor dat er geen residu achterblijft. En klaar is kees, uw BBQ rooster is weer schoon!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Oven & Grill Cleaner HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een borstel of onderdompelen in een bad

Enkele minuten tot een aantal uur laten inwerken, afhankelijk van de vervuiling (!)

Afboenen met schoon water

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

LET OP: niet gebruiken op aluminium! Dit product veroorzaakt brandwonden; draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril. Buiten bereik van kinderen houden!