Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Beeldschermreiniger

11,5047,95

Met onze beeldschermreiniger zijn vlekken of strepen op uw beeldscherm verleden tijd. Ergert u zich aan vettigheid of stof op uw scherm? Wij bieden u de oplossing! Met onze beeldschermreiniger maakt u snel en streeploos al uw soorten beeldschermen schoon. Of het nu gaat om uw tv, computer of telefoon. De beeldschermreiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

  • Droogt volledig streeploos op
  • Verwijdert vuil, stof en vingerafdrukken
  • Voor tv, computer of telefoon
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Kunt u door uw vieze beeldscherm niet meer naar uw favoriete programma kijken? Of lukt het werken op de computer niet meer door de vingerafdrukken? De beeldschermreiniger van Nederland kan schoner is een kant en klaar schoonmaakmiddel voor beeldschermen. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en volledig streeploos. Het schoonmaakmiddel is veilig en gemakkelijk te gebruiken. U kunt ons product voor al uw beeldschermen gebruiken. Of het nu gaat om uw tv, computer of telefoon. De beeldschermreiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor beeldschermen die wij verkopen verwijdert onder andere vuil, stof en vingerafdrukken moeiteloos van uw beeldscherm. Onze beeldschermreiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig streeploos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Om uw beeldscherm schoon te maken spuit u met de sprayverpakking een klein beetje op het vieze scherm. De spuitflacon is gebruiksklaar. Hierna laat u het even inwerken. Na het inwerken kunt u het scherm afnemen met een zachte doek. En klaar is kees: uw scherm is schoon.

Waarschuwingen

  • U kunt deze reiniger door zijn krachtige werking niet op gecoate beeldschermen gebruiken.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

De spuitflacon is al gebruiksklaar! Spray een klein beetje op het vieze scherm.

Laat het product even inwerken.

Neem af met een zachte interieurdoek of met poetspapier.