Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bekledingreiniger

11,5047,95

Op zoek naar dé vlekkenverwijderaar voor uw bekleding? De reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan. Uw meubels, tapijt of gordijnen: het maakt niets uit. Deze krachtige reiniger maakt uw bekleding schoon, en het schoonmaken gemakkelijk.

  • Geschikt voor elk type bekleding
  • Krachtig en geschikt voor alle oppervlakken
  • Verwijdert met gemak vlekken, aanslag en viezigheid

Beschrijving

Zijn uw meubels vies? Heeft er iemand op uw bank gemorst? Zitten er vlekken in uw bekleding? Kortom: is het weer tijd om uw meubels te reinigen? Nederland kan schoner biedt u deze bekledingreiniger aan. Uw meubels schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, aanslag en viezigheid van uw meubels en bekleding. Na het schoonmaken met onze bekledingreiniger zijn uw meubels weer als nieuw!

U kunt met deze bekledingreiniger elk type bekleding schoon maken. Meubels, tapijt of gordijnen. Het maakt niks uit! Onze bekledingreiniger is het juiste product voor u! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem voor alle oppervlakken in uw huis gebruiken. Bestel de bekledingreiniger van Nederland kan schoner nu!

Benieuwd hoe u onze bekledingreiniger gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan kunt u daarna een poetsdoek gebruiken om uw bekleding schoon te maken. Heeft u een vlek op één plaats maar is de rest van bijvoorbeeld uw bank nog schoon? Spuit dan met onze spuit flacon een dun laagje over de vlek. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek. En voilà: uw bank is weer net zo schoon als nieuw.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.