Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bloed uit kleding

11,5047,95

Weet u niet hoe u bloedvlekken uit uw kleding moet verwijderen? Gebruik dan de reiniger van Nederland kan schoner. Hiermee verwijdert u met gemak bloedvlekken en andere hardnekkige vlekken uit uw kleding. Zodat u nooit meer zonder uw favoriete shirt hoeft!

  • Geschikt voor alle kledingstukken
  • Krachtige reiniging
  • Zuinig in gebruik

Beschrijving

Is er iets misgegaan? Heeft u bloed in uw kleding gekregen? Bent u bang dat u uw favoriete shirt moet weggooien? Kortom: heeft u een effectief reinigingsmiddel nodig? Nederland kan schoner biedt u deze bloed uit kleding verwijderaar aan. Bloedvlekken verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak bloedvlekken en andere hardnekkige vlekken uit uw kleding. Na het schoonmaken met onze bloed uit kleding verwijderaar is uw kleding weer als nieuw!

U kunt deze bloed uit kleding verwijderaar voor al uw kleding gebruiken. Shirts, broeken, blouses, schoenen. Het maakt niks uit! Onze reiniger om bloed uit kleding te halen is ook geschikt voor het schoonmaken van andere oppervlakten. Een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem dus voor alle oppervlakten in uw huis gebruiken.

Benieuwd hoe u onze bloed uit kleding verwijderaar gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een doekje om uw kleding te poetsen. Heeft u een kleine vlek op één plaats maar is de rest van uw kledingstuk nog schoon? Spuit dan met onze spuitflacon een dun laagje over de vlek. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek. En voilà: uw kleding is weer net zo schoon als nieuw.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennialang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.