Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bloedvlekken verwijderen

11,5047,95

Heeft u bloedvlekken in uw bank of vloerbedekking gekregen? Wanneer u de reiniger van Nederland kan schoner gebruikt, verdwijnen de vlekken als sneeuw voor de zon. Met deze reiniger verwijdert u snel en vlekkeloos bloed van alle oppervlakken.

  • Verwijdert vlekken van alle oppervlakken
  • Zuinig in gebruik
  • Droogt volledig vlekkeloos op

Beschrijving

Is er een ongelukje gebeurd? Zit er een bloedvlek in uw bank of uw vloerbedekking? U hoeft niet verder te zoeken. De bloedvlekken verwijderaar die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Met dit schoonmaakmiddel kunt u erg goed bloedvlekken verwijderen. De bloedvlekken verwijderaar is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel verwijdert snel en vlekkeloos bloed van alle oppervlakten. U kunt ons goede product hierdoor overal gebruiken. Of het nu gaat om uw bank, uw vloerbedekking of uw autobekleding. De bloedvlekken verwijderaar van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor bloedvlekken die we verkopen verwijdert de hele vlek met gemak van alle oppervlakten. Onze bloedvlekken verwijderaar is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u bloedvlekken verwijderen? Verdun dit schoonmaak middel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als het een klein vlekje is kunt u onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u een poetsdoek om de vlekken weg te poetsen. Gebruikt u de spuitflacon? Spuit dan een dun laagje over de vlek in en poets verder met een vochtige doek. En klaar is kees: de vlek is verdwenen!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.