Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Boot schoonmaken

14,9552,95

Is uw boot door gebruik vies geworden of verkleurd? Helaas kunt u niet even met de boot door de wasstraat. Gelukkig is er de bootshampoo van Nederland kan schoner. Hiermee maakt u in een handomdraai uw boot schoon. Ervaar het plezier van een schone boot, en bestel de bootshampoo.

  • Combinatie van geconcentreerde shampoo en parelglans wax
  • Verwijdert snel stof, regenstrepen, aanslag en vogelpoep
  • Geschikt voor alle boten
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u een vieze boot? Heeft uw boot niet helemaal zijn eigen kleurtje meer? Met een boot kunt u niet even door de wasstraat. Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze bootshampoo kunt u in een handomdraai uw boot schoonmaken en van een beschermende wax laag voorzien. Deze bootshampoo is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Door onze reiniger is uw boot straks weer als nieuw. Stof, regenstrepen, aanslag en vogelpoep zijn straks verleden tijd. Uw boot schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Door de kwalitatief goede shampoo en wax formule blijft uw boot ook nog eens veel langer schoon. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u kiest, u kunt een erg grote oppervlakte schoonmaken.

U kunt met deze bootshampoo alle boten schoonmaken. U moet de shampoo natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw boot met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen. Hierdoor kunt u het zand niet uitpoetsen een voorkomt u krassen. Nu kunt u uw boot schoonmaken met de bootshampoo met een spons, bezem, borstel of doek. Na het schoonmaken kunt u uw boot naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En uw boot is weer lekker schoon. Bestel deze bootshampoo en ervaar het plezier van een schone boot zelf!

Waarschuwingen

  • Deze bootshampoo niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw boot krijgen.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen