Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Bootwax

14,9552,95

Bent u het zat dat uw boot snel na het schoonmaken weer vies wordt? Gebruik dan de bootwax van Nederland kan schoner! Met dit schoonmaakmiddel en wax ineen wast u snel en vlekkeloos alle soorten boten. Zodat uw boot weer net zo glimt als eerst!

  • Combinatie van geconcentreerde shampoo en parelglans wax
  • Reinigt grondig
  • Geeft een beschermende glans wax
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Is uw boot vies? Wordt uw boot na het schoonmaken snel weer vies? Glimt uw boot niet meer zo mooi als eerst? U hoeft niet verder te zoeken. De bootwax die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel en wax ineen. Hiermee kunt u uw boot wassen en in de was zetten. De bootwax is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Onze bootwax wast snel en vlekkeloos alle soorten boten. U kunt ons product hierdoor zorgeloos gebruiken. Of het nu gaat om een nieuwe of een oudere boot: de bootwax van Nederland kan schoner kan alles aan!

Deze super effectieve wax reinigt grondig en geeft de behandelde ondergrond een beschermende glans wax. Onze bootwax is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De wax droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze wax nu!

Wilt u uw boot in de wax zetten? U moet de wax natuurlijk eerst verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw boot met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen. Hiermee voorkomt u ook krassen. Nu kunt u uw boot wassen met de verdunde wax met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw boot naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En klaar is kees: uw boot glanst weer als nieuw.

Waarschuwingen

  • Deze shampoo niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen op uw boot krijgen.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen