Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Car cleaning

14,9552,95

Bent u op zoek naar het perfecte middel om uw auto snel en effectief te reinigen? Met onze car cleaning zijn vlekken, vliegjes en strepen verleden tijd! De car cleaning van Nederland kan schoner is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Hierdoor wordt uw auto niet alleen mooi schoon, maar krijgt de auto ook een prachtige glans!

  • Geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen
  • Geschikt voor alle auto’s
  • Snel en effectief
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u een vieze auto? Ziet uw auto er niet zo net meer uit? Bent u door de wasstraat geweest maar bent u nog niet tevreden? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze car cleaning kunt u in een handomdraai uw auto schoonmaken. Dit reinigingsmiddel is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Door onze reiniger is uw auto straks weer als nieuw. Verkeersvuil, stof, regenstrepen, vliegjes en vogelpoep zijn straks verleden tijd. Uw auto schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig in gebruik zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw auto erg vaak schoonmaken.

U kunt met deze car cleaning alle auto’s schoonmaken. U moet de reiniger natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw auto met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Nu kunt u uw auto wassen met de car cleaning met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw auto naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En uw auto is weer lekker schoon. Bestel deze car cleaning en ervaar het plezier van een schone auto zelf!

Waarschuwingen

  • Deze car cleaning niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw lak krijgen.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen