Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Caravan wassen

14,9552,95

Wilt u uw caravan eens echt goed wassen? Kies dan voor de caravan shampoo van Nederland kan schoner. Hiermee kunt u uw caravan wassen en in de was zetten. Dit middel is namelijk een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen! Bestel deze reiniger nu, en zorg ervoor dat uw caravan weer glimt als toen u hem net kocht.

  • Geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen
  • Geschikt voor iedere soort caravan
  • Reinigt grondig en geeft de behandelde ondergrond een beschermende glans wax
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is uw caravan vies? Wordt uw caravan snel vies? Glimt uw caravan niet meer zo mooi als eerst? Bent u op zoek naar de oplossing? U hoeft niet verder te zoeken. De caravan shampoo die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u uw caravan wassen en in de was zetten. De caravan shampoo is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Onze caravan shampoo reinigt snel en vlekkeloos alle soorten caravans. U kunt ons product hierdoor zorgeloos gebruiken. Of het nu gaat om een nieuwe of een oudere caravan. De caravan shampoo van Nederland kan schoner kan alles aan!

Deze super effectieve reiniger reinigt grondig en geeft de behandelde ondergrond een beschermende glans wax. Onze caravan shampoo is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u uw caravan wassen? U moet de shampoo natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw caravan met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen. Hiermee voorkomt u ook krassen. Nu kunt u uw caravan wassen met de verdunde shampoo met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw caravan naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En klaar is kees, uw caravan glanst weer als nieuw.

Waarschuwingen

  • Deze shampoo niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw lak krijgen.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen