Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Caravanwax

14,9552,95

Is uw caravan niet meer zo wit als toen u hem ooit kocht? Heeft u moeite om de caravan goed te reinigen? Kies dan voor de caravanwax van Nederland kan schoner! Hiermee kunt u in een handomdraai de caravan schoonmaken en van een beschermende laag wax voorzien. Onze reiniging is namelijk een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen!

  • Combinatie van shampoo en parelglans wax
  • Erg zuinig in gebruik
  • Snel en gemakkelijk te gebruiken
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u een vieze caravan? Ziet uw caravan er niet zo wit meer uit? Met een caravan kunt u niet even door de wasstraat. Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze caravanwax kunt u in een handomdraai uw caravan schoonmaken en van een beschermende wax laag voorzien. Deze caravanwax is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Door onze reiniger is uw caravan straks weer als nieuw. Verkeersvuil, stof, regenstrepen, vliegjes en vogelpoep zijn verleden tijd. Uw caravan schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Door de kwalitatief goede wax blijft uw caravan ook nog eens veel langer schoon. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw caravan erg vaak schoonmaken.

U kunt met deze caravanwax alle caravans schoonmaken. U moet de reiniger natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw caravan met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen en krassen te voorkomen. Nu kunt u uw caravan wassen met de caravanwax met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw caravan naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En uw caravan is weer lekker schoon. Bestel deze caravanwax en ervaar het plezier van een schone caravan zelf!

Tip: Deze caravanwax niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen in uw lak krijgen.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het aller beste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen