Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Cementverwijderaar

11,5047,95

Heeft u cement gemorst, of komt u niet van de nare cementsluier op uw vloer af? Gebruik dan de cementverwijderaar van Nederland kan schoners. Hiermee verwijdert u snel en effectief alle soorten slijpsel en cement. Of het nu gaat om de badkamervloer of uw gereedschap: onze cementverwijderaar kan het aan!

  • Geschikt voor iedere ondergrond
  • Verwijdert moeiteloos aanslag, cementsluier en roest
  • Laat geen vlekken achter
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Heeft u van die nare cementsluier op uw vloer? Bent u net klaar met uw klus en komt u erachter dat u cement gemorst heeft? U kunt stoppen met zoeken. De cementverwijderaar die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een sterk schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u met gemak cementsluier en cement verwijderen. Onze cementverwijderaar is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel verwijdert snel en effectief alle soorten slijpsel en cement. U kunt ons product hierdoor na al uw klussen gebruiken. Of het nu gaat om badkamervloer, een net gemetseld muurtje of uw gereedschap. Deze cementverwijderaar van kan alles aan want hij is zeer krachtig!

Onze cementverwijderaar verwijdert onder andere aanslag, cementsluier en roest moeiteloos van iedere ondergrond. Onze cementverwijderaar is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger laat dankzij de goede kwaliteit geen rare vlekken achter. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u cementsluier verwijderen? Verdun dit schoonmaak middel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:100 in een emmer. Hierna kunt u uw vloer dweilen en zult u versteld staan van het resultaat. Heeft u ergens een cementvlek? Dan is onze spuitflacon voor u de beste oplossing, want onze spuitflacon is gebruiksklaar. Spuit onze cementverwijderaar onverdund op de vlek en laat het enkele minuten inwerken. Hierna kunt u de vlek weg poetsen. En klaar is kees, uw de cementvlekken zijn weg!

Waarschuwingen

  • Onze cementverwijderaar is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!
  • Buiten bereik van kinderen houden!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaak middelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Afhankelijk van de vervuiling Roest & Kalk Verwijderaar HD verdunnen met water in alle aannemelijke verhoudingen van 1:1 tot 1:100.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Op de vervuilde ondergrond aanbrengen door middel van opsprayen, met een borstel/bezem/spons of het te reinigen object onderdompelen

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken.

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor het verwijderen van slijpsel bij voorkeur onverdund opbrengen en 5 minuten laten inwerken. Daarna grondig afspoelen met schoon water.

LET OP: Roest & Kalk Verwijderaar HD is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril! Buiten bereik van kinderen houden!