Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Chroompolish

33,50

Bent u op zoek naar een chroompolish voor uw auto, kraan of douchekop? Met de chroompolish van Nederland kan schoner reinigt u snel en effectief uw chromen oppervlakken. De hoge kwaliteit van ons product doet alle aanslag, wazen en viezigheid als sneeuw voor de zon verdwijnen.

  • Verwijdert gemakkelijk aanslag, wazen en viezigheid
  • Geschikt voor chroom, roestvrij staal en aluminium
  • Werkt snel en effectief
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: P650CHR Categorieën: , , ,

Beschrijving

Is uw chroom vies? Ziet uw auto er een stuk ouder uit dan hij is? Zit er aanslag op uw kraan of douche kraan? Kortom: is het weer tijd om te poetsen? Nederland kan schoner biedt u deze chroompolish aan. Uw chroom schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle aanslag, wazen en viezigheid van uw chroom. Na het schoonmaken met onze polish is uw chroom weer als nieuw!

U kunt met deze chroompolish elk type chroom schoon maken. Maar deze multifunctionele reiniger is ook te gebruiken voor roestvrij staal en aluminium. Met onze polish maakt het niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kost het schoonmaken u de minimale moeite.

Benieuwd hoe u onze chroompolish gebruikt? U maakt het bijgeleverde sponsje nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over de steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje chroompolish op de spons. Vervolgens begint u met het inwrijven van het chroom dat u schoon wilt maken. Na het inwrijven spoelt u uw oppervlakte af waardoor de waterfilm breekt en er een prachtige glans ontstaat. En voilà: uw chroom is weer net als nieuw.

Waarschuwingen

  • De chroompolish heeft een licht schurende werking. Kijk dus uit met poetsen van chroom dat bijvoorbeeld op een gelakte auto zit.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennialang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Het bijgeleverde sponsje nat/vochtig maken

Kleine hoeveelheid Alu Clean op de spons brengen

Opbrengen en goed inwrijven op het te reinigen oppervlak/object

Afspoelen met schoon water

Na het afspoelen breekt de waterfilm, is het oppervlak snel droog en ontstaat een mooie glans. Buiten bereik van kinderen houden!