Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Desinfectiemiddel handen

18,99126,50

Met de handdesinfectie spray van Nederland kan schoner beschermt u uzelf en uw omgeving tegen het overdragen van virussen en bacteriën. De desinfecterende spray maakt de huid op ongekende wijze schoon en verzorgt deze met natuurlijke mechanismen en talloze minarelen.

  • Desinfectiemiddel zonder alcohol!
  • Handen desinfecteren zonder gebruik van water
  • Verzorgend ontsmettend handen wassen
  • Navullen mogelijk met cans van 5 tot 20 liter.
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

In deze tijd is het belangrijk dat u uzelf en uw omgeving beschermt tegen het overdragen van virussen en bacteriën, hierom bieden wij u onze verzorgende handdesinfectiemiddel aan die bacteriën en virussen bestrijdt. Deze desinfecterende spray voor je handen en huid beschermt preventief en maakt de kans op infectie en besmetting kleiner. Dit ontsmettingsmiddel heeft naast een reinigende werking ook een voedende werking voor de huid, het maakt alle zeep en crèmes overbodig. Ons desinfectiemiddel maakt handen hygiënisch schoon, zacht en mooi.

Dit handdesinfectiemiddel bevat geen alcohol en werkt desinfecterend, anti bacterieel en anti viraal. Dé desinfecterende handspray gemaakt voor uw handhygiene.

Dit desinfectiemiddel voor uw handen genaamd Prenuum is gemaakt in Nederland met natuurlijke stoffen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Premuun: http://www.premuun.nl/

We verzoeken u om de spuitfles met trigger te bewaren, aangezien deze schaars zijn. De vorm van de fles kan afwijken van de vorm van de fles op de afbeelding.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

750 ml sprayfles, Can navul 10 liter, Can navul 20 liter, Can navul 5 liter

Gebruiksaanwijzing

Maak de binnen- en buitenzijde van de handen goed vochtig met de spray. Het is mogelijk dat er op sommige plaatsen lichte schuimvorming opkomt. Dat is een normaal verschijnsel en een teken dat bio-organische vervuiling wordt afgebroken. Vooral als de handen niet met zeep zijn gewassen ontstaat meer lichte schuim omdat de spray reageert op de overmaat organisch materiaal waaronder micro-organismen.

Er is volledige reiniging binnen 30 seconden bereikt.
Laat de handen drogen aan de lucht. Herhaal deze handeling indien u zeker wilt zijn van volledige gereinigde en hygiënische handen. De formule van de lotion zorgt voor een huidreiniging die ongekend is, en verzorgt de huid en maakt zacht.