Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Doucheputje stinkt

11,5052,95

Bent u klaar met de vieze geur uit uw doucheputje? Ruikt uw hele badkamer hierdoor niet fris? Gebruik dan de stankverwijderaar van Nederland kan schoner. Hiermee verwijdert u snel en gemakkelijk de vieze geur uit uw badkamer!

  • Kant en klaar te gebruiken
  • Effectief tegen alle geurtjes
  • Ook geschikt voor o.a. vloerbedekking en bank
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u er last van dat uw doucheputje stinkt? Ruikt uw hele badkamer hierdoor niet fris? Wordt het zelfs onprettig om onder de douche te stappen? U hoeft niet verder te zoeken. De stankverwijderaar die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u de stank uw uit doucheputje verwijderen. De stankverwijderaar is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel verwijdert snel en effectief alle vervelende geurtjes. U kunt ons product hierdoor voor heel veel dingen gebruiken. Of het nu gaat om uw doucheputje, uw vloerbedekking of uw bank. De stankverwijderaar van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve stankverwijderaar voor uw doucheputje is erg breed inzetbaar. U kunt het middel in een stinkend doucheputje gieten, verdunnen om te sprayen en oplossen in water om te poetsen of dweilen. Onze stankverwijderaar is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze stankverwijderaar nu!

Wilt er iets aan doen dat uw doucheputje stinkt? Giet als u het product besteld heeft de eerste week dagelijks 20 ml in uw doucheputje. Daarna kunt u, om de stank helemaal weg te houden, wekelijks 20 ml toevoegen. U kunt de stankverwijderaar ook als spray gebruiken. Onze spuitflacon is gebruiksklaar. Als u de stankverwijderaar met een doek wil gebruiken kunt u 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer water. Hierna kunt u een spons, mop, dweil of borstel gebruiken om het middel aan te brengen. Hierna laat u de stankverwijderaar even inwerken en vervolgens neemt u dat wat u schoonmaakt weer af. En klaar is kees, de stank is verdwenen!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaak middelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Sprayreiniging in eigen spuit flacon: 20 ml toevoegen aan 500 ml schoon water

Natte methode: 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer schoon (warm) water

Onze spuitflacon is gebruiksklaar

Aanbrengen met een spons,mop of borstel

Laten inwerken en vervolgens opnemen met een mop/dweil

Voor gebruik in vuilwatertanks de eerste keer 100 ml op 100 water doseren, daarna regelmatig 40 ml toevoegen

Voor verdrijven van nare geuren in afvoerputten de eerste week dagelijks 20 ml in de afvoerput gieten, daarna wekelijks 20 ml toevoegen