Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Garagezeep met korrel

29,95

Bent u op zoek naar een zeep waarmee u uw handen echt goed schoon krijgt? Gebruik dan de garagezeep met korrel van Nederland kan schoner. Met onze handzeep kunt u vet en smeermiddel met gemak van uw handen krijgen.

  • Geschikt voor o.a. vet, smeer en industriële vervuiling
  • Fris parfum
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: P45GZK Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u er soms last van dat u uw handen niet schoon krijgt? Werkt uw normale handenshampoo niet goed genoeg? Heeft u soms van die hardnekkige smeer of vet op uw handen? Nederland kan schoner biedt u deze garagezeep met korrel aan. Uw vieze handen wassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle soorten vet en smeermiddel van uw handen. Na het handen wassen met onze garagezeep met korrel zijn uw handen weer helemaal schoon!

U kunt met deze handcleaner alles van uw handen af krijgen: vet, smeer en zelfs zware industriële vervuiling. Het maakt niks uit! Deze garagezeep met korrel is geformuleerd met een fris parfum waardoor ook vervelende geurtjes gemaskeerd worden. Nog een voordeel van onze handcleaner is dat hij erg krachtig is. Hierdoor heeft u er niet veel van nodig en is hij, net zoals onze andere producten, erg zuinig!

Bent u benieuwd hoe u onze garagezeep met korrel gebruikt? Dit is erg gemakkelijk. Als eerste wrijft u een kleine hoeveelheid in uw droge en vervuilde handen. U moet de handcleaner goed inwrijven tot dit volledig met het vuil vermengd is. Daarna moet u met weinig water opnieuw uw handen wrijven zodat uw handen goed schoon worden. Hierna kunt u uw handen naspoelen met water. En voilà: uw handen zijn weer helemaal schoon.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennialang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kleur

Een kleine hoeveelheid HCPRO Handreiniger met korrel op de droge handen aanbrengen en goed inwrijven tot dit volledig met het vuil is vermengd.

Daarna afspoelen met water of afvegen met een doek.

De handen goed droog maken.

LET OP: Buiten bereik van kinderen bewaren!

Andere suggesties…