Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Groene aanslag tegels verwijderen

23,95

Wilt u de groene aanslag van uw tegels verwijderen? Met de reiniger van Nederland kan schoner is dit een fluitje van een cent. Uw terras of tuin is weer als nieuw. Algen, vieze aanslag en mos zijn verleden tijd!

  • Verwijdert alle soorten aanslag (o.a. algen en mos)
  • Kan gebruikt worden op o.a. tegels, toiletten en tuinmeubelen
  • Gaat ook de groei van nieuwe aanslag tegen
Artikelnummer: D1GATV Categorieën: ,

Beschrijving

Zijn uw tuintegels helemaal groen geworden? Zit er veel aanslag op uw terras? Heeft u last van algen? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze groene aanslag verwijderaar kunt u in een handomdraai groene aanslag van tegels verwijderen. Door onze reiniger is uw terras of tuin straks weer als nieuw. Algen, vieze aanslag en mos zijn straks verleden tijd. Groene aanslag tegels verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig zijn. Onze schoonmaakmiddelen zijn zo zuinig door de hoge concentratie. U hoeft dus per schoonmaakbeurt maar weinig te gebruiken. Met deze literfles kunt u uw tegels erg vaak schoonmaken.

U kunt met deze groene aanslag verwijderaar alle soorten tegels en muren schoonmaken. Maar het middel verwijdert ook aanslag van bijvoorbeeld toiletten en tuinmeubelen. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:40 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een bezem of een boender om uw tegels te schrobben. Laat het middel minimaal 5 minuten inwerken en schrob daarna verder. Als u klaar bent kunt u de tegels schoonspoelen. En uw tegels zijn weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone tuin zelf!

Tip: Als u deze groene aanslag verwijderaar buiten op tegels of muren gebruikt hoeft u niet na te spoelen. Hierdoor blijft de groene aanslag veel langer weg.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kleur

Ter verwijdering van groene aanslag:
(25 mL op 1 liter water).Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag:

Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel
(25 mL op 1 liter water).
In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan.