Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Groene aanslag verwijderen

23,95

Bent u op zoek naar het reinigingsmiddel om groene aanslag te verwijderen? Bestel dan de reiniger van Nederland kan schoner. Hiermee verwijdert u snel en effectief alle soorten aanslag van elke ondergrond.

  • Geschikt voor elke ondergrond (o.a. tuintegels, toilet of muur)
  • Verwijdert o.a. alg, bacteriën, schimmel en groene aanslag
  • Krachtig en geconcentreerd

Beschrijving

Heeft u last van groene aanslag? Ziet uw terras er niet zo net meer uit? Komt die vervelende aanslag steeds weer terug? Nederland kan schoner biedt u deze groene aanslag verwijderaar aan. Uw groene aanslag verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak alle groene aanslag van elke ondergrond. Na het schoonmaken met onze groene aanslag verwijderaar is het net of er nooit aanslag is geweest!

U kunt met deze reiniger elk type groene aanslag verwijderen. Onze reiniger is geschikt voor elke ondergrond, uw tuintegels, uw toilet of uw muur. Het kan allemaal. Deze groene aanslag verwijderaar verwijdert onder andere alg, bacteriën, schimmel en groene aanslag. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig en geconcentreerd is. Hierdoor hoeft u er niet veel van te gebruiken en gaat hij lang mee.

Benieuwd hoe u onze groene aanslag verwijderaar gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:40 in een emmer. Heeft u het schoonmaakmiddel in een emmer gedaan? Dan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een doek of een boender om de groene aanslag weg te poetsen. Laat het middel minimaal 5 minuten inwerken en poets daarna verder. Als u klaar bent kunt u dat wat u schoon heeft gemaakt schoonspoelen of afnemen. En voilà: de groene aanslag is verdwenen.

Tip: Als u deze groene aanslag verwijderaar buiten op tegels of op muren gebruikt hoeft u niet na te spoelen. Hierdoor blijft de groene aanslag veel langer weg.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kleur

Ter verwijdering van groene aanslag:

(25 mL op 1 liter water).Na enkele dagen dode wieren, algen, vuil enz. verwijderen door met een harde straal af te spuiten resp. af te schrobben. Deze reinigende nabehandeling behoeft niet noodzakelijk op korte termijn te gebeuren, omdat dit middel geen schadelijke nawerking en dampwerking bezit. Om deze redenen kunnen behandelingen ook nog tot kort voor het planten worden uitgevoerd.

Ter voorkoming van groene aanslag:

Op schone ramen spuiten met een oplossing van 2,5% van dit middel
(25 mL op 1 liter water).
In verband met de afwezigheid van schadelijke nawerking van dit middel en het geringe residu, behoeft en mag niet worden nagespoten. Door deze wijze van toepassen wordt het ontstaan van groene aanslag voor vele maanden tegen gegaan.