Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Handcleaner

13,95

Met de industriële handcleaner van Nederland kan schoner krijgt u alle vlekken van uw handen. Of u nu verf, inkt of smeer aan uw handen heeft zitten: onze reiniger kan alles aan!

  • Industriële handcleaner
  • Reinigt snel en effectief, lost al het vuil op uw handen op
  • Niet schadelijk voor uw huid
Artikelnummer: F1HC Categorieën: ,

Beschrijving

Soms is de normale handzeep niet genoeg en blijven uw handen na het wassen nog steeds vies. Het is lastig om verf, inkt of smeer van uw handen af te krijgen. Met de industriële handcleaner van Nederland kan schoner is dit geen probleem. De cleaner die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Ons schoonmaakmiddel is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Onze industriële handcleaner reinigt snel en effectief en lost al het vuil op uw handen op. Of het nu gaat om smeer, vet of inkt: de handcleaner van Nederland kan schoner kan alles aan!

Onze handcleaner is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger lost door de goede kwaliteit al het vuil op maar is tegelijkertijd niet schadelijk voor uw huid. Deze handcleaner is geschikt om dagelijks meerdere malen uw handen te wassen. Bestel deze industriële reiniger nu!

Wilt u uw handen met onze industriële handcleaner schoonmaken? Dit is erg gemakkelijk. Als eerste wrijft  u een kleine hoeveelheid in uw de droge en vervuilde handen. Daarna moet u met weinig water opnieuw uw handen wrijven totdat het vuil is opgelost. Hierna kunt u uw handen naspoelen met water. En klaar is kees: uw handen zijn schoon.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kleur

Kleine hoeveelheid Industriele Handreiniger in de droge en vervuilde handen wrijven.

Daarna met weinig water opnieuw de handen wrijven totdat het vuil is opgelost.

Handen naspoelen met water.