Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Handverzorgende & desinfecterende Foam

17,50156,99

Anti schimmel, anti bacterieel & anti viraal. Onze Handverzorgende & desinfecterende Foam doet het en houdt uw handen zacht en mooi. Naspoelen met water en smeren van crèmes is niet nodig!

  • Desinfectiemiddel zonder alcohol!
  • Handen desinfecteren zonder gebruik van water
  • Verzorgend ontsmettend handen wassen
  • Handzame meeneem dispenser
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Anti schimmel, anti bacterieel & anti viraal. Onze Handverzorgende & desinfecterende Foam doet het en houdt uw handen zacht en mooi. Naspoelen met water en smeren van crèmes is niet nodig! En voor het gemak kunt u een handzame meeneem dispenser (gevuld) bestellen die u altijd kunt meenemen in tas of zak.

De foam voldoet aan de normeringen voor EN 1499-EN 1500 hygiënische handwas & hand-desinfecteren en GPP (GoodPlanetProduct).

Dit desinfectiemiddel voor uw handen genaamd Prenuum is gemaakt in Nederland met natuurlijke stoffen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Premuun: http://www.premuun.nl/

We verzoeken u om de foamdispenser te bewaren, aangezien deze schaars zijn. De vorm van de fles kan afwijken van de vorm van de fles op de afbeelding.

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

150 ml handzame meeneem dispenser, 150 ml handzame meeneem dispenser + 500ml navul in fles, 2 liter fles met dop, 500 ml navul in fles, Can navul 10 liter, Can navul 20 liter, Can navul 5 liter

Gebruiksaanwijzing

Maak de binnen- en buitenzijde van de handen goed vochtig met de foam. Naspoelen met water en smeren van crèmes is niet nodig!

Er is volledige reiniging binnen 30 seconden bereikt.
Laat de handen drogen aan de lucht. Herhaal deze handeling indien u zeker wilt zijn van volledige gereinigde en hygiënische handen. De formule van de lotion zorgt voor een huidreiniging die ongekend is, en verzorgt de huid en maakt zacht.