Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Kalkaanslag verwijderen

11,5047,95

Met onze kalkaanslag verwijderaar kunt u in een handomdraai kalkaanslag verwijderen. Kalk en vieze aanslag zijn straks verleden tijd! Met dit product kunt u uw badkamer weer blinkend schoon krijgen. En het is ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Wat wilt u nog meer?

  • Zuinig en geconcentreerd
  • Geschikt voor elk type kalkaanslag
  • Ook in handige spuitflacon verkrijgbaar

Beschrijving

Heeft u last van kalkaanslag in uw badkamer? Heeft u al van alles geprobeerd maar krijgt u het kalk maar niet weg? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze kalkaanslag verwijderaar kunt u in een handomdraai kalkaanslag verwijderen. Door onze reiniger is uw badkamer straks weer als nieuw. Kalk en vieze aanslag zijn verleden tijd. Uw kalkaanslag verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig en geconcentreerd zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt met dit product uw badkamer ontelbaar vaak schoon maken.

U kunt met deze kalkaanslag verwijderaar elk type kalkaanslag verwijderen. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:100 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan kunt met een spons of een dweil uw kalkaanslag weg poetsen. Heeft u een vlek op een voorwerp zoals bijvoorbeeld een kraan? Spuit er dan met onze spuit flacon een dun laagje overheen en laat het enkele minuten inwerken. Hierna kunt u deze vlek afnemen met een spons of borstel. En de kalk is verdwenen. Bestel deze reiniger en ervaar het gemak van kalkaanslag verwijderen zelf!

Waarschuwingen:

  • Onze kalkaanslag verwijderaar is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk? Dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Afhankelijk van de vervuiling de Roest & Kalk Verwijderaar HD verdunnen met water in alle aannemelijke verhoudingen van 1:1 tot 1:100.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Op de vervuilde ondergrond aanbrengen door middel van opsprayen, met een borstel/bezem/spons of het te reinigen object onderdompelen

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken.

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor het verwijderen van slijpsel bij voorkeur onverdund opbrengen en 5 minuten laten inwerken. Daarna grondig afspoelen met schoon water.

LET OP: De Roest & Kalk Verwijderaar HD is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril! Buiten bereik van kinderen houden!