Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Kattenpis geur verwijderen

11,5052,95

Bent u op zoek naar een goede stankverwijderaar voor het verwijderen van kattenpis geur? Gebruik dan de reiniger van Nederland kan schoner. Kattenpis en andere nare geuren zijn met deze spray verleden tijd!

  • Gemakkelijk en snel
  • Kort sprayen en de geur is verdwenen
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Heeft er een kat op uw spullen geürineerd? Is uw eigen kat nog niet zindelijk? Er zijn maar weinig geuren erger dan de geur van kattenpis. Wilt u kattenpis geur verwijderen? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze stankverwijderaar kunt u in een handomdraai kattenpis geur verwijderen. Door onze reiniger ruikt het straks alsof er niks gebeurd is. Kattenpis en andere nare geuren zijn straks verleden tijd. Kattenpis geur verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk en bovendien effectief. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt met dit product erg veel kattenpis geur verwijderen.

U kunt met deze stankverwijderaar heel veel nare geuren verwijderen. U kunt de stankverwijderaar bijvoorbeeld als spray gebruiken. Voeg 20 ml stankverwijderaar aan 500 ml schoon water toe in een spuitflacon. De spuitflacon die wij verkopen is gebruiksklaar. Als u de stankverwijderaar met een doek wil gebruiken kunt u 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer water. Hierna kunt u een spons, mop, dweil of borstel gebruiken om het middel aan te brengen. Hierna laat u de stankverwijderaar even inwerken en vervolgens neemt u dat wat u schoonmaakt weer af. En de kattenpis geur is weg! Bestel deze stankverwijderaar en ervaar het gemak van kattenpis geur verwijderen dankzij Nederland kan schoner zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Sprayreiniging: 20 ml toevoegen aan 500 ml schoon water in een eigen spuitflacon

Onze spuitflacon is gebruiksklaar.

Natte methode: 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer schoon (warm) water

Aanbrengen met een spons,mop of borstel

Laten inwerken en vervolgens opnemen met een mop/dweil

Voor gebruik in vuilwatertanks de eerste keer 100 ml op 100 water doseren, daarna regelmatig 40 ml toevoegen

Voor verdrijven van nare geuren in afvoerputten de eerste week dagelijks 20 ml in de afvoerput gieten, daarna wekelijks 20 ml toevoegen