Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Kunststofreiniger

11,5047,95

Net als iedereen heeft u veel kunststof in huis. Maar dit kan snel verkleuren of vies worden. Bent u op zoek naar dé oplossing? De kunststofreiniger van Nederland kan schoner is snel en effectief. Voor alle klusjes in en om uw huis kunt u onze kunststofreiniger inzetten!

  • Snel en gemakkelijk te gebruiken
  • Geschikt voor alle soorten kunststof
  • Verwijdert moeiteloos vlekken, vuil, vet en aanslag
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Iedereen heeft veel kunststof in huis. Maar kunststof kan snel verkleuren of vies worden. Heeft u hier ook last van en wilt u hier iets aan doen? U hoeft niet verder te zoeken. De kunststofreiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u al uw kunststof gemakkelijk reinigen. De kunststofreiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en vlekkeloos alle soorten kunststof. U kunt ons product hierdoor voor heel veel klusjes in en om uw huis gebruiken. Of het nu gaat om uw kozijnen, uw tuinmeubilair of onderdelen van uw auto. De kunststofreiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De effectieve reiniger voor kunststof die we verkopen verwijdert onder andere vlekken, vuil, vet, en aanslag moeiteloos van uw kunststof. Onze kunststofreiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook hierdoor is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in veel situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u onze reiniger gebruiken? Als uw kunststof erg vies is dan kunt u de reiniger onverdund aanbrengen. Hier is onze spuitflacon erg handig voor. De spuitflacon is gebruiksklaar. Ook kunt bijvoorbeeld een kwast gebruiken. Bij lichtere vervuiling kunt u de kunststofreiniger verdunnen met water in een verhouding van 1:1 tot 1:10. Hierna kunt u poetsen met een doek, borstel, spons of een bezem. Na het schoonmaken moet u uw kunststof met schoon water afspoelen. En klaar is kees: uw kunststof is weer schoon!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Bij zware vervuiling Multifix onverdund en bij voorkeur op een droge ondergrond aanbrengen

Bij lichtere vervuiling Multifix verdunnen met water in een verhouding van 1:10

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Aanbrengen met een doek, borstel, spons, bezem of hoge druk equipment

Na het reinigen de ondergrond afspoelen met schoon water.