Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Laminaat schoonmaken

11,5047,95

Bent u op zoek naar een reiniger voor uw laminaat? Of er nu vlekken in uw vloer zitten, of een waas over de vloer heen, de reiniger van Nederland kan schoner biedt de oplossing. Met onze krachtige reiniger maakt u snel en eenvoudig uw gehele vloer schoon.

  • Geschikt voor elk type laminaat (o.a. hoogglans-, tegel- en pvc laminaat)
  • Krachtig, snel en zuinig in gebruik
  • Verwijdert met gemak vlekken, wazen en viezigheid van uw vloer
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is uw laminaat vies? Is er weer iemand met vieze schoenen naar binnen gelopen? Zit er een waas over uw vloer heen? Kortom: is het weer tijd om te dweilen? Nederland kan schoner biedt u deze laminaat reiniger aan. Uw laminaat schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, wazen en viezigheid van uw vloer. Na het schoonmaken met onze laminaat reiniger is uw laminaat weer als nieuw!

U kunt met deze laminaat reiniger elk type laminaat schoon maken. Hoogglans-, tegel- of pvc laminaat: het maakt niks uit! Onze reiniger voor laminaat is ook geschikt voor het schoonmaken van andere vloeren. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor kunt u hem voor alle oppervlakken in uw huis gebruiken.

Benieuwd hoe u onze laminaat reiniger gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een dweil om uw laminaat te dweilen. Heeft u een vlek op één plaats maar is de rest van uw laminaat nog schoon? Spuit dan met onze spuit flacon een dun laagje over de vlek. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek of dweil. En voilà: uw laminaat is weer net zo schoon als toen het net gelegd was.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.