Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Magnetron schoonmaken

11,5043,95

Met onze magnetronreiniger kunt u in een handomdraai uw magnetron schoonmaken. Of het nu vettigheid, aanslag of etensresten zijn die uw magnetron vies maken, onze reiniger kan alles aan. De reiniger van Nederland kan schoner is ook nog eens zuinig in gebruik, zodat u maar weinig nodig heeft. Zo kunt u uw magnetron jarenlang schoonmaken!

  • Geschikt voor bijna alle magnetrons en ovens
  • Gemakkelijk in het gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is uw magnetron onhygiënisch? Zit er vettigheid aan de binnenkant van uw magnetron? Is het niet fijn om uw eten op te warmen? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze magnetron reiniger kunt u in een handomdraai uw magnetron schoonmaken. Door onze reiniger is uw magnetron straks weer als nieuw. Vettigheid, aanslag, etensresten en olie zijn verleden tijd. Uw magnetron schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw magnetron ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze magnetron reiniger bijna alle magnetrons en ovens schoonmaken. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan, gebruikt u daarna bijvoorbeeld een spons om uw magnetron te poetsen. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is direct gebruiksklaar. Spuit hiermee een dun laagje over de viezigheid heen. In beide gevallen heeft het middel even tijd nodig om in te werken. Afhankelijk van de vervuiling laat u het enkele minuten tot een aantal uur inwerken. Hierna kunt u de viezigheid wegpoetsen en zorgt u ervoor dat er geen residu achterblijft. En uw magnetron is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone magnetron zelf!

Waarschuwingen:

  • U kunt deze reiniger niet gebruiken op aluminium.
  • Dit product veroorzaakt brandwonden dus draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk? Dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Oven & Grill Cleaner HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een borstel of onderdompelen in een bad

Enkele minuten tot een aantal uur laten inwerken, afhankelijk van de vervuiling (!)

Afboenen met schoon water

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

LET OP: niet gebruiken op aluminium! Dit product veroorzaakt brandwonden; draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril. Buiten bereik van kinderen houden!