Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Motor schoonmaken

11,5047,95

De motor reiniger van Nederland kan schoner maakt het schoonmaken van uw motor gemakkelijk. Roet, vieze verkeersaanslag en olie zijn verleden tijd! Met onze reiniger ziet uw motor er straks weer als nieuw uit.

  • Geschikt voor alle motoren (o.a. auto, scooter, motor)
  • Verwijdert snel en gemakkelijk roet, verkeersaanslag en olie
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Beschrijving

Zit er veel aanslag op uw motor?  Ziet alles er vies uit onder de motorkap? Wordt het vervelend om de motorkap te openen? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze motor reiniger kunt u in een handomdraai uw motor schoonmaken. Door onze reiniger ziet uw motor er straks weer als nieuw uit. Roet, vieze verkeersaanslag en olie zijn straks verleden tijd. Uw motor schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw motor ontelbaar vaak schoonmaken.

U kunt met deze motor reiniger alle motoren schoonmaken. De motor van uw auto, van uw scooter of van uw motor. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een poetsdoek of spons om de motor te poetsen. Heeft u viezigheid op één plaats maar is de rest van uw motor nog schoon? Of kunt u niet goed bij bepaalde plekken? Spuit dan met onze spuitflacon een dun laagje over de viezigheid. Hierna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek. En uw motor is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone motor zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.