Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Olievlekken verwijderen

14,9552,95

Heeft uw auto gelekt op de oprit? Is er ergens olie gemorst? Krijgt u die olievlek maar niet weg? Kies dan voor de koudontvetter van Nederland kan schoner! Hiermee kunt u in een handomdraai alle olievlekken verwijderen. Het is alsof er nooit een vlek geweest is!

  • Geschikt voor alle soorten olievlekken (o.a. olie, vet, diesel en benzine)
  • Zuinig in gebruik
  • Geschikt voor bijna alle ondergronden
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Heeft uw auto gelekt op de oprit? Is er ergens olie gemorst? Krijgt u die olievlek maar niet weg? Is het tijd voor een goede ontvetter? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze koudontvetter kunt u in een handomdraai alle olievlekken verwijderen. Door onze reiniger is het straks net alsof er nooit een vlek is geweest. Olie-, vet-, diesel- en benzine vlekken zijn verleden tijd. Olievlekken verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig zijn. Dit komt door de hoge concentratie en krachtige werking. Welke verpakking u ook kiest, u kunt met dit product erg veel olievlekken verwijderen.

U kunt met deze koudontvetter bijna alle ondergronden schoonmaken. U kunt het middel onverdund op de vlek opbrengen met een doek of een kwast. Vervolgens is het de bedoeling dat de ontvetter vermengd wordt met water zodat hij gaat emulgeren. Afhankelijk van wat en waar u schoonmaakt kunt u de oppervlakte afspoelen of met een natte doek afnemen. Het is belangrijk dat er geen residu achter blijft. Na het schoonmaken moet u dus grondig naspoelen. En de vlek is verdwenen. Bestel deze ontvetter en ervaar het gemak van olievlekken verwijderen zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Koudontvetter kan zowel manueel als machinaal worden verwerkt

Manuele reiniging: onverdund opbrengen met een doek of kwast

Machinale reiniging: 1 tot 2% verdunnen en met hoge druk equipment gelijkmatig aanbrengen

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Langzaam laten verdampen mag ook