Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Oven reinigen

11,4943,95

Bent u klaar met uw vieze oven, en bent u op zoek naar een reiniger die het vuil in uw oven aankan? Gebruik dan de reiniger van Nederland kan schoner! Het reinigen van uw oven is eenvoudig en snel. Alle etensresten, geurtjes, aanslag, vettigheid en olie verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zodat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw oven!

  • Geschikt voor bijna elk type oven
  • Ook geschikt voor magnetrons, kookplaten en grills
  • Gemakkelijk en zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is uw oven vies? Ruikt uw oven al verbrand bij het voorverwarmen? Bent u bang dat deze vieze geur in uw eten terecht komt? Nederland kan schoner biedt u deze oven reiniger aan. Uw oven reinigen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle nare geurtjes, aanslag, vettigheid, etensresten en olie uit uw oven. Na het schoonmaken met onze oven reiniger is uw oven weer als nieuw!

U kunt met deze oven reiniger bijna elk type oven reinigen. Onze oven reiniger is ook geschikt voor het schoonmaken van andere apparaten. Ovens, magnetrons, kookplaten, grills: het maakt niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor hoeft u niet veel te gebruiken en gaat het lang mee.

Benieuwd hoe u onze oven reiniger gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een spons om te poetsen. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Spuit hiermee een dun laagje over de viezigheid heen. In beide gevallen heeft het middel even tijd nodig om in te werken. Afhankelijk van de vervuiling laat u het enkele minuten tot een aantal uur inwerken. Hierna kunt u de viezigheid wegpoetsen en zorgt u ervoor dat er geen residu achterblijft. En voilà: uw oven is weer net zo schoon als toen hij uit de verpakking kwam.

Waarschuwingen:

  • U kunt deze reiniger niet gebruiken op aluminium.
  • Dit product kan brandwonden veroorzaken, dus draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn zowel geschikt voor bedrijven als om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Oven & Grill Cleaner HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een borstel of onderdompelen in een bad

Enkele minuten tot een aantal uur laten inwerken, afhankelijk van de vervuiling (!)

Afboenen met schoon water

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

LET OP: niet gebruiken op aluminium! Dit product veroorzaakt brandwonden; draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril. Buiten bereik van kinderen houden!