Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Polyester boot schoonmaken

14,9552,95

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel dat uw polyester boot grondig schoonmaakt en weer laat glimmen zoals toen u hem net kocht? De bootshampoo van Nederland kan schoner is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Hiermee reinigt u snel en vlekkeloos alle soorten polyester boten.

  • Geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • Droogt volledig vlekkeloos op
  • Ook geschikt voor andere voertuigen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Is het weer tijd om uw boot te wassen? Wast u uw boot graag zelf? Bent u op zoek naar een effectieve reiniger? Nederland kan schoner biedt u deze bootshampoo aan. Uw polyester boot schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak aanslag, regenstrepen, vogelpoep en stof van uw polyester boot. Deze bootshampoo is een geconcentreerde shampoo en parelglans wax ineen. Na het wassen met onze shampoo voor het schoonmaken van een polyester boot, is uw boot straks weer als nieuw!

U kunt met deze bootshampoo elke boot schoon maken. Onze reiniger voor polyester boot schoonmaken is ook geschikt voor het schoonmaken van andere voertuigen. Boten, auto’s, vrachtwagens of caravans. Het maakt niks uit!  Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Hierdoor hoeft u er niet veel van te gebruiken en is hij dus erg zuinig.

Benieuwd hoe u onze shampoo gebruikt? U moet de shampoo natuurlijk verdunnen in water. Hij geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter water (1:50) een prachtig resultaat! Als eerst spoelt u uw boot met water af om bijvoorbeeld zand en ander grof vuil te verwijderen. Dit voorkomt ook krassen bij het poetsen. Nu kunt u uw boot wassen met een spons, bezem, borstel of doek. Na het wassen kunt u uw boot naspoelen met schoon water en eventueel licht na zemen. En voilà: uw boot is weer net zo schoon als nieuw.

Waarschuwingen

  • Deze shampoo niet in de felle zon gebruiken. Hierdoor droogt hij te snel op en kunt u wazen op uw boot krijgen.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 10-Litercan

Shampoo Wax geeft in een verdunning van 100 ml op 5 liter (warm) water een prachtig resultaat

Spoel/spuit de ondergrond af met schoon water

Reinig de ondergrond met de verdunde Shampoo Wax door middel van een spons, bezem, borstel of doek

Naspoelen met schoon water en licht nazemen

TIP: niet in de felle zon of op hete oppervlakken verwerken/toepassen