Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Ramenreiniger

11,5047,95

Op zoek naar het reinigingsmiddel om uw ramen streeploos te lappen? De effectieve reiniger van Nederland kan schoner biedt u deze reiniger aan. De glans in uw ramen komt weer terug, en u kunt weer genieten van uw uitzicht!

  • Geschikt voor alle soorten ramen
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • In een handige spuitflacon
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Zijn uw ramen vies? Zitten er vingerafdrukken op uw ramen? Als het tijd is om ramen te lappen bent u bij Nederland kan schoner op het juiste adres. U bent dus op zoek naar een effectieve reiniger om uw ramen schoon te maken. Nederland kan schoner biedt u deze ramenreiniger aan. Uw ramen wassen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken van ramen. Door deze reiniger komt de glans weer terug. Na het schoonmaken met onze ramenreiniger zijn uw ramen weer als nieuw! Onze ramenreiniger is ook nog eens makkelijk te gebruiken!

U kunt met deze ramenreiniger alle ramen schoonmaken. Uw autoramen, de ramen van uw woonkamer, het maakt niks uit! Door de hoge kwaliteit van Nederland kan schoner is onze ramenreiniger erg veelzijdig.

Om uw ramen schoon te maken neemt u ze eerst snel af met een natte, schone doek. Hierna spuit u met de sprayverpakking een klein laagje op het raam. De spuitflacon is gebruiksklaar. Hierna laat u het even inwerken. Na het inwerken kunt u het raam even boenen met een zachte doek. Hierna hoeft u het raam alleen nog even te zemen. En voilà: uw raam is weer als nieuw! Het wordt met deze reiniger bijna leuk om schoon te maken.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Glass & Screen Cleaner HD is kant & klaar voor gebruik.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Spray een kleine hoeveelheid op het te behandelen oppervlak.

Even laten inweken en afnemen met een zachte interieurdoek of poetspapier

Glass & Screen Cleaner HD is veilig voor alle materialen