Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Roest verwijderen fiets

11,5047,95

Zit er roest op uw fiets? Is uw fiets langzaamaan bruin geworden? Bent u bang dat uw fiets onveilig wordt? Met de roest verwijderaar van Nederland kan schoner maakt u snel en gemakkelijk uw fiets roestvrij.

  • Geschikt voor alle soorten metaal
  • Kant en klaar voor gebruik
  • Krachtige werking
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Zit er roest op uw fiets? Is uw fiets langzaam aan bruin geworden? Bent u bang dat uw fiets onveilig wordt? U hoeft niet verder te zoeken. De roest verwijderaar die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een sterk schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u met gemak het roest van uw fiets verwijderen. Roest verwijderen fiets is kant en klaar en hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel en effectief alle soorten metaal. U kunt ons product hierdoor voor al uw fietsen en andere metalen oppervlakten gebruiken. Of het nu gaat om uw fiets, uw auto of uw gereedschap. Roest verwijderen fiets van Nederland kan schoner kan alles aan!

De super effectieve reiniger voor roest aan uw fiets die we verkopen verwijdert onder andere aanslag en roest moeiteloos van uw fiets. Onze roest verwijderaar is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger laat dankzij de goede kwaliteit geen rare vlekken achter. Ook is ons product zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u roest van uw fiets verwijderen? Voor het ontroesten van uw fiets is onze spuitflacon de meest handige oplossing. De spuitflacon is gebruiksklaar. Spuit met onze spuitflacon een dun laagje over het roest heen. Laat het enkele minuten inwerken. Hierna kunt u de vlek afnemen met een spons of borstel. Als u een klein onderdeel heeft waarvan u het roest wil verwijderen kunt u het onderdompelen. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:100 in een teil. U kunt roestige voorwerp hierin onderdompelen zodat het roest oplost. En klaar is kees, uw fiets is weer netjes.

Waarschuwingen

  • Onze roest verwijderaar is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril!
  • Buiten bereik van kinderen houden!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jarenlange ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaak middelen.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Afhankelijk van de vervuiling ROKA Roest & Kalk Verwijderaar HD verdunnen met water in alle aannemelijke verhoudingen van 1:1 tot 1:100.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Op de vervuilde ondergrond aanbrengen door middel van opsprayen, met een borstel/bezem/spons of het te reinigen object onderdompelen

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken.

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor het verwijderen van slijpsel bij voorkeur onverdund opbrengen en 5 minuten laten inwerken. Daarna grondig afspoelen met schoon water.

LET OP: ROKA Roest & Kalk Verwijderaar HD is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril! Buiten bereik van kinderen houden!