Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Roestvlekken verwijderen

11,5047,95

Met onze roestvlekken verwijderaar bent u snel van het roest af. Heeft u alles al geprobeerd? Met de reiniger van Nederland kan schoner kunt u in een handomdraai roestvlekken verwijderen. Uw metaal is straks weer als nieuw!

  • Verwijderd kalk, vieze aanslag en roest
  • Geschikt voor elk type roest
  • Met handige spuitflacon
  • Zuinig in gebruik
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Heeft u last van roest? Heeft u al van alles geprobeerd maar krijgt u de roest maar niet weg? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze roest verwijderaar kunt u in een handomdraai roestvlekken verwijderen. Door onze reiniger is uw metaal straks weer als nieuw. Kalk, vieze aanslag en roest zijn straks verleden tijd. Uw roestvlekken verwijderen was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaakmiddelen heel zuinig en geconcentreerd zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt met dit product erg veel roestvlekken verwijderen.

U kunt met deze roest verwijderaar elk type roest verwijderen. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:100 in een teil. U kunt ook onze handige spuit flacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u het schoonmaakmiddel in een teil heeft gedaan kunt u het roestige voorwerp hierin onderdompelen zodat het roest oplost. Heeft u een vlek op voorwerp wat u niet kunt onderdompelen? Spuit dan met onze spuit flacon een dun laagje over de vlek. Laat het enkele minuten inwerken. Hierna kunt u deze vlek afnemen met een spons of borstel. En uw metaal ziet er weer netjes uit. Bestel deze reiniger en ervaar het gemak van ontroesten zelf!

Waarschuwing:

  • Onze roestvlekken verwijderaar is een sterk zure reiniger. Draag bij gebruik altijd beschermende kleding, zuurbestendige handschoenen en een veiligheidsbril.
  • Buiten bereik van kinderen houden!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het aller beste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaak middelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Bekijk eerst of u het voorwerp met roest kunt onderdompelen. Zo ja, verdun het schoonmaakmiddel dan in een teil met water in een verhouding van 1:1 tot 1:00.

Dompel het voorwerp onder zodat het roest oplost. Wrijf licht om de vervuiling los te maken.

Spoel het voorwerp grondig na met water, zodat er geen residu achterblijft.

Kunt u het voorwerp niet onderdompelen? Spray dan met onze spuitflacon een dun laagje over de vlek.

Laat het middel enkele minuten inwerken.

Neem uw voorwerp af met een spons of borstel.

Spoel het voorwerp grondig na met schoon water, zodat er geen residu achterblijft.