Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Roet verwijderen

11,5047,95

Met onze roet verwijderaar zijn zwarte vlekken op uw muur of een zwarte uitlaat verleden tijd. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw muur of plafond schoon te maken. De hoge kwaliteit van onze roet verwijderaar zorgt ervoor dat u met gemak alle vlekken, aanslag en roet verwijderd.

  • Geschikt voor elk type ondergrond (o.a. plafond, muren, glas, auto, stoffen).
  • Ook geschikt voor andere soorten aanslag.
  • Erg krachtig, ook bij gebruik in de keuken.
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u last van roetaanslag? Heeft u zwarte vlekken op uw muur? Is uw uitlaat helemaal zwart? Heeft er een kaars op de verkeerde plek gestaan? Kortom: moet u roet verwijderen? Nederland kan schoner biedt u deze roet verwijderaar aan. Uw muur of plafond schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken, aanslag en roet van uw oppervlakten. Na het schoonmaken met onze roet verwijderaar reiniger is het net of er nooit roetaanslag is geweest!

U kunt deze roet verwijderaar voor elk type ondergrond gebruiken. Zoals plafonds, muren, glas, uw auto of stoffen. Het maakt niks uit! Onze reiniger voor roet verwijderen is ook geschikt voor het schoonmaken van andere soorten aanslag. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is. Waardoor u hem zelfs voor in de keuken kunt gebruiken.

Benieuwd hoe u onze roet verwijderaar gebruikt? Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. U kunt ook onze handige spuit flacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Stel u wilt onze reiniger graag gebruiken vanuit een emmer. Dan gebruikt u daarna bijvoorbeeld poetsdoek om uw muur schoon te maken. Heeft u een kleine roetvlek? Spuit dan met onze handige spuit flacon een dun laagje over de vlek. Daarna kunt u deze plek afnemen met een vochtige doek. En voilà: het is net of er nooit een vlek heeft gezeten!

Waarschuwing:

  • PH-waarde is 13.
  • Buiten bereik van kinderen bewaren.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia werkzaam op het gebied van schoonmaak middelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaak middelen. Alle schoonmaak middelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Daarom zijn onze schoonmaakmiddelen geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Power Clean Blue HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een bezem, spons, vezeldoek, borstel of hoge druk apparatuur

Enkele minuten laten inwerken (!), licht boenen/wrijven/borstelen om de vervuiling los te maken

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

Voor gebruik in een eigen sprayflacon 20 ml op 500 ml schoon water doseren

TIP: bij staande delen (deuren, wanden) van onder naar boven werken om sporen te voorkomen. De Ph waarde is 13.