Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Rvs schoonmaken (ontvetten)

11,5043,95

Bent u op zoek naar de perfecte reiniger voor al uw rvs oppervlakken? Is uw rvs vies en vettig? Dan heeft Nederland kan schoner voor u de oplossing. Onze rvs reiniger is geschikt voor bijna alle rvs oppervlakken. Dus of u nu uw gootsteen of afzuigkap vetvrij wil maken, met deze reiniger is het een fluitje van een cent.

  • Gemakkelijk en snel in gebruik
  • Ook verkrijgbaar in handige spray
  • Verwijdert vet en aanslag
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Heeft u rvs dat vies en vettig is? Zit er vettigheid aan de binnenkant van uw keukenapparatuur? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze rvs reiniger kunt u in een handomdraai uw rvs schoonmaken. Door onze reiniger is uw rvs straks weer als nieuw. Vettigheid, aanslag, etensresten en olie zijn verleden tijd. Uw rvs schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt erg veel rvs schoonmaken en ontvetten.

U kunt met deze rvs reiniger bijna alle rvs oppervlakken schoonmaken. Verdun dit schoonmaakmiddel met water in een verhouding van 1:1 tot 1:50 in een emmer. Als u het schoonmaakmiddel in een emmer heeft gedaan gebruikt u daarna bijvoorbeeld een spons om uw rvs te poetsen. U kunt ook onze handige spuitflacon gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Spuit hiermee een dun laagje over de viezigheid heen. In beide gevallen heeft het middel even tijd nodig om in te werken. Afhankelijk van de vervuiling laat u het enkele minuten tot een aantal uur inwerken. Hierna kunt u de viezigheid wegpoetsen en zorgt u ervoor dat er geen residu achterblijft. En uw rvs is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het gemak van ons kwaliteitsmiddel zelf!

Waarschuwingen

  • U kunt deze reiniger niet gebruiken op aluminium.
  • Dit product veroorzaakt brandwonden dus draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril.
  • Buiten bereik van kinderen houden.

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

Extra informatie

Kies uw fles

1- Literfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Oven & Grill Cleaner HD is in alle aannemelijke verhoudingen te verdunnen met schoon water, bijvoorbeeld van 1:1 tot 1:50

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Verdund of onverdund aanbrengen met een borstel of onderdompelen in een bad

Enkele minuten tot een aantal uur laten inwerken, afhankelijk van de vervuiling (!)

Afboenen met schoon water

Met schoon water grondig naspoelen zodat er geen residu achter blijft (!)

LET OP: niet gebruiken op aluminium! Dit product veroorzaakt brandwonden; draag altijd beschermende kleding en een veiligheidsbril. Buiten bereik van kinderen houden!