Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Rvs schoonmaken

33,50

Bent u op zoek naar een middel om uw rvs oppervlakken schoon te maken? Of het nu om uw gootsteen gaat of andere oppervlaktes van rvs, met onze reiniger zijn vlekken verleden tijd! De rvs reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan.

  • Geschikt voor o.a. gootsteen, auto of afzuigkap
  • Verwijdert doffe uitstraling, viezigheid en vlekken
  • Gemakkelijk en snel in gebruik
Artikelnummer: P650RVSS Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ziet uw gootsteen er niet zo knap meer uit? Heeft u een oppervlakte van rvs die u schoon wilt maken? De rvs reiniger die wij van Nederland kan schoner aanbieden is een veilig schoonmaakmiddel. Met dit middel kunt u uw rvs schoonmaken. De rvs reiniger is kant en klaar en is hierdoor heel makkelijk te gebruiken. Ons schoonmaakmiddel reinigt snel al uw rvs oppervlakten. U kunt ons product hierdoor voor bijvoorbeeld uw auto, uw gootsteen of uw afzuigkap gebruiken. De rvs reiniger van Nederland kan schoner kan alles aan!

De effectieve reiniger voor rvs die we verkopen verwijdert de doffe uitstraling, viezigheid en vlekken makkelijk van uw rvs oppervlakken. Onze rvs reiniger is door zijn krachtige werking erg zuinig in gebruik. De reiniger droogt door de goede kwaliteit volledig vlekkeloos op. Ook is ons product hierdoor zeer effectief en praktisch voor gebruik in alle situaties. Bestel deze reiniger nu!

Wilt u een oppervlakte van rvs schoonmaken? Dan maakt u het bijgeleverde sponsje nat of vochtig. Hierna haalt u de spons over de steen in het bakje heen. Hierdoor komt er een klein beetje rvs reiniger op de spons. Hierna begint u met het inwrijven van dat wat u schoon wilt maken. Na het inwrijven spoelt u uw oppervlakte af waardoor de waterfilm breekt en er een prachtige glans ontstaat. En uw rvs is weer mooi schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het gemak van de rvs reiniger zelf!

Nederland kan schoner

Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de ontwikkeling en de verkoop van schoonmaakmiddelen. Onze schoonmaakmiddelen zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken. Al onze producten worden met grote precisie en op basis van jaren ervaring ontwikkeld. Nederland kan schoner biedt dan ook krachtige, geconcentreerde schoonmaakmiddelen aan voor zowel thuis als voor professionals. Onze klanten zijn tevreden over onze schoonmaakmiddelen.

Het bijgeleverde sponsje nat/vochtig maken

Kleine hoeveelheid Alu Clean op de spons brengen

Opbrengen en goed inwrijven op het te reinigen oppervlak/object

Afspoelen met schoon water

Na het afspoelen breekt de waterfilm, is het oppervlak snel droog en ontstaat een mooie glans. Buiten bereik van kinderen houden!