Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Spiegel schoonmaken

11,5047,95

Bent u op zoek naar een reiniger om uw spiegels mee schoon te maken? Zoek dan niet verder! Met de reiniger voor het schoonmaken van spiegels van Nederland kan schoner maakt u in een handomdraai uw spiegels schoon. Of het nu tandpasta, haarlak of kalkaanslag op de spiegel is: alles is schoon te krijgen met onze reiniger.

  • Zuinig in gebruik
  • Geschikt voor alle soorten spiegels
  • Werkt snel en effectief
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Zit er tandenpasta op uw spiegel? Is u spiegel vettig of zit er kalk aanslag op? Zitten er vingerafdrukken op uw spiegel? Nederland kan schoner heeft voor u dé oplossing! Met onze spiegel reiniger kunt u in een hand omdraai uw spiegel schoonmaken. Door onze reiniger is uw spiegel straks weer als nieuw. Vettigheid, kalk aanslag en tandenpasta zijn verleden tijd. Uw spiegel schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk en effectief. Nog een voordeel voor u is dat al onze schoonmaak middelen heel zuinig zijn. Welke verpakking u ook kiest, u kunt uw spiegel ontelbaar vaak schoonmaken.

Spiegel schoonmaken

U kunt met deze spiegel reiniger alle spiegels schoonmaken. Uw spiegel in de badkamer, uw autospiegels of een spiegel in uw woonkamer. Neem de spiegel één keer af met een vochtige doek, spuit een klein laagje op uw spiegel om het middel vervolgens even in te laten werken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Na het inwerken kunt u de spiegel nog even poetsen om hem daarna af te nemen met een zachte doek of een stuk poetspapier. En uw spiegel is weer lekker schoon. Bestel deze reiniger en ervaar het plezier van een schone spiegel zelf!

Nederland kan schoner

Wij verkopen en ontwikkelen al meer dan 25 jaar lang schoonmaakmiddelen. Al onze producten worden dus op basis van jaren van ervaring ontwikkeld. Wij gaan alleen voor het allerbeste. De schoonmaakmiddelen van Nederland kan schoner zijn altijd doeltreffend. Nederland kan schoner produceert haar schoonmaakmiddelen zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Al onze schoonmaakmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken. Zoekt u naar een betrouwbaar merk, dan bent u hier op het goede adres!

 

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Glass & Screen Cleaner HD is kant & klaar voor gebruik.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Spray een kleine hoeveelheid op het te behandelen oppervlak.

Even laten inweken en afnemen met een zachte interieurdoek of poetspapier

Glass & Screen Cleaner HD is veilig voor alle materialen