Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Stankverwijderaar

11,5052,95

Stinkt uw doucheputje of heeft er een kat in uw huis geürineerd? Gebruik dan de stankverwijderaar van Nederland kan schoner. Met deze reiniger is het verwijderen van geurtjes gemakkelijk en snel!

  • Hoge kwaliteit
  • Te gebruiken op iedere ondergrond
  • Met gebruiksklare spuitflacon verkrijgbaar
Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Heeft u last van vervelende geurtjes? Heeft er een kat tegen uw auto aan geürineerd? Stinkt uw doucheputje? Nederland kan schoner heeft voor u een oplossing voor alle nare geurtjes! Wij bieden u deze stankverwijderaar aan. Vervelende geurtjes en stank verwijderen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit, hierdoor verwijdert het met gemak alle soorten stank. Na het schoonmaken met de stankverwijderaar heeft u nergens last meer van!

U kunt met deze stankverwijderaar stank van elke ondergrond verwijderen. Stank uit uw doucheputje, kattenpis in uw gordijnen, urinegeur in uw toilet. Het maakt niks uit! Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij erg krachtig is, maar u hem ook kunt verdunnen. Hierdoor kunt u hem voor alle oppervlakten in en om uw huis gebruiken.

Benieuwd hoe u onze stankverwijderaar gebruikt? Wilt er bijvoorbeeld iets aan doen dat uw doucheputje stinkt? Giet de eerste week dagelijks 20 ml in uw doucheputje, daarna kunt u om de stank helemaal weg te houden wekelijks 20 ml toevoegen. U kunt de stankverwijderaar ook als spray gebruiken. De spuitflacon is gebruiksklaar. Als u de stankverwijderaar met een doek wil gebruiken kunt u 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer water. Hierna kunt u een spons, mop, dweil of borstel gebruiken om het middel aan te brengen. Hierna laat u het even inwerken en vervolgens neemt u dat wat u schoonmaakt weer af. En voilà: de stank is verdwenen.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennialang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter doseerfles, 1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Sprayreiniging in eigen sprayflacon: 20 ml toevoegen aan 500 ml schoon water

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Natte methode: 20 tot 40 ml toevoegen aan een emmer schoon (warm) water

Aanbrengen met een spons,mop of borstel

Laten inwerken en vervolgens opnemen met een mop/dweil

Voor gebruik in vuilwatertanks de eerste keer 100 ml op 100 water doseren, daarna regelmatig 40 ml toevoegen

Voor verdrijven van nare geuren in afvoerputten de eerste week dagelijks 20 ml in de afvoerput gieten, daarna wekelijks 20 ml toevoegen