Wegens omstandigheden zijn wij tijdelijk gesloten. Bestellen is helaas niet mogelijk.

Tablet schoonmaken

11,5047,95

Bent u op zoek naar een reiniger voor uw tablet? Of er nu vieze kinderhandjes aan hebben gezet, of u uw tablet onbeschermd in uw tas heeft laten zitten: de reiniger van Nederland kan schoner haalt alle vlekken er moeiteloos af. Met ons ongeparfumeerde reinigingsmiddel voorkomt u dat uw tablet een vreemd geurtje krijgt.

  • Geschikt voor alle soorten tablet (o.a. iPad, Samsung Tablet, Sony)
  • Ook geschikt voor andere beeldschermen
  • Ongeparfumeerd
  • Snel en effectief
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Beschrijving

Is uw tablet vies? Wordt uw tablet gebruikt door kinderen met vieze handjes? Is het hierdoor zelfs lastig om uw tablet te gebruiken? Bent u op zoek naar een effectieve reiniger om uw tablet schoon te maken? Nederland kan schoner biedt u deze tabletreiniger aan. Uw tablet schoonmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Ons product is van hoge kwaliteit. Hierdoor verwijdert het met gemak alle vlekken van uw beeldscherm. Na het schoonmaken met onze tabletreiniger is het scherm van uw tablet weer als nieuw.

U kunt met deze tablet reiniger elke tablet schoon maken. iPads, Samsung tablets of Sony: het maakt niks uit! Onze reiniger voor tablet schoonmaken is ook geschikt voor het schoonmaken van andere beeldschermen. Nog een voordeel van onze reiniger is dat hij niet geparfumeerd is, hierdoor krijgt uw tablet geen raar geurtje.

Om uw tablet schoon te maken spuit u met de sprayverpakking een klein laagje op het vieze scherm, vaak is één keer spuiten al meer dan genoeg. De spuitflacon is gebruiksklaar. Hierna laat u het even inwerken. Na het inwerken kunt u het scherm afnemen met een zachte doek of een stuk poetspapier. En voilà: uw tablet is weer net zo schoon als toen hij uit de verpakking kwam. 

Waarschuwingen

  • U kunt deze reiniger door zijn krachtige werking niet op gecoate beeldschermen gebruiken.

Nederland kan schoner

Wij zijn al decennia lang werkzaam op het gebied van schoonmaakmiddelen. Nederland kan schoner ontwikkelt haar eigen schoonmaakmiddelen. Alle schoonmaakmiddelen die wij verkopen zijn veilig in gebruik. Wij bieden u krachtige schoonmaakmiddelen aan. Onze schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor bedrijven en om thuis te gebruiken.

 

Extra informatie

Kies uw fles

1-Liter Sprayflacon, 10-Litercan

Glass & Screen Cleaner HD is kant & klaar voor gebruik.

De spuitflacon is gebruiksklaar.

Spray een kleine hoeveelheid op het te behandelen oppervlak.

Even laten inweken en afnemen met een zachte interieurdoek of poetspapier

Glass & Screen Cleaner HD is veilig voor alle materialen